Club Ghazal

Ouderen

 

 

Duo Heyendahl

Duo Heyendahl geeft sinds 2000 concerten in bejaarden- en verzorgingshuizen, revalidatiecentra en serviceflats. Omdat de meeste ouderen niet meer zo makkelijk naar een concert toe gaan, brengen wij de muziek naar hen toe.

Door jarenlange ervaring en affiniteit met oudere mensen, heeft het duo een aansprekend repertoire opgebouwd dat herkenbaar en sfeervol is. Omdat we beide fluit én piano spelen kunnen wij een gevarieerd programma bieden met fluit/piano repertoire maar ook met 4-mains of 2 fluiten.

In onze concerten is herkenbaarheid van muziek belangrijk. Het repertoire bestaat uit een zeer uitgebreide selectie van (bekende) licht klassieke en serieuze werken, bekende songs uit de jaren twintig en dertig, aangevuld met sfeervolle achtergrondmuziek. Voor het Kerstseizoen hebben wij een uitgebreid repertoire van kerstliederen en bekende kerstmelodieën.

Duo Heyendahl geeft concerten voor alle groepen ouderen, van zelfstandige senioren tot psychogeriatrische patiënten. Wij zijn beschikbaar voor een serieus concert in het huis, herdenkingsbijeenkomsten, een gezellige middag met een kopje thee tussendoor, een (kerst)diner, hightea, themadag of personeelsfeest met rustige achtergrondmuziek.

Voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Marie-Christine Goergen